2- daagse cursus Dr. Schüssler celzouttherapie

 2-daagse interactieve cursus: 

Amsterdam: 24 + 25 mei 2019

De 12 basis celzouten volgens Dr. W.H.Schüssler

Deze interactieve cursus is praktijkgericht en voor iedereen die geïnteresseerd is in eigen gezondheid en welzijn te volgen. Een specifieke vooropleiding is niet nodig. Wat algemene kennis over hoe het menselijk lichaam werkt is wel aan te raden.

Deze laagdrempelige uitgebreide en zeer informatieve cursus met naslagmateriaal is verdeeld over 2 dagen en biedt zowel theorie en praktijk.

Er wordt ruim tijd besteed aan het oefenen in het herkennen van de mineraalbehoefte d.m.v. de gezichtsanalyse volgens Dr. W.H. Schüssler en met mijn uitgebreide gezichtenbibliotheek.

Je krijgt inzicht en kennis over de12 basis (mineralen) celzouten (ook wel levensstoffen of levenzouten genoemd) plus enkele hogere nummers en hoe ze werken op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Gezondheid werkt  altijd op alle gebieden door; alles hangt samen met alles!

Op een prettige en heldere manier wordt de toepassing van de celzouten uitgelegd. Ondersteunt met veel fotobeelden uit de gezichtenbibliotheek zijn deze heel goed zichtbaar op het mediascherm. Door de extra natuurgeneeskundige ‘weetjes’ uit mijn praktijk zijn deze dagen intensief, leerzaam en gezellig! De cursusinhoud vind je onderaan deze pagina.

Neem je gezondheid in eigen regie! Aan het einde van de cursus kun je zelf  het juiste gebruik van de (mineralen) celzouten toepassen én je omgeving adviezen geven. Zo investeer je in zelfhulp kennis voor je eigen gezondheid!

Om iedereen persoonlijke aandacht bij het oefenen te geven en ruimte te houden voor het beantwoorden van vragen is het minimum aantal deelnemers 6 personen en een maximum van 12 personen.

Investering:  2-daagse, cursus op deze locatie  €169,00 (vrijgesteld van BTW) koffie, thee, lekkers, cursusmateriaal en certificaat van deelname.

Een heerlijk gezond lunchbuffetje wordt op 24 + 25 mei 2019 in Amstedam verzorgd door de locatiegastronoom Jacob van der Hoek á € 10 per dag, dit graag op de locatie betalen. Heb je speciale wensen zoals vegetarisch, geen lactose of gluten? Laat het mij even weten en het komt voor elkaar.  l

Early Bird korting bij je reservering voor 1 mei 2019 of kom je met zijn tweeën? Dan bedragen de kosten € 149,00 p.p.     

Wil je je aanmelden? Stuur een mailtje naar info@kleurenlicht.nl, je krijgt een bevestiging en er wordt een kleine aanbetaling gevraagd i.v.m. de huur van de locatie.

Wil je liever bij jou thuis of in je praktijk een cursus organiseren? Dan is er een aantrekkelijke korting voor de gastvrouw. Minimaal 6 personen.

Al een aantal jaren werk ik samen met de leverancier van de kwalitatief hoogwaardige originele verwreven ‘Adler Pharma’ celzouten: www.celzouten.EU op zijn website vind je alle produkten.

Het doorgeven van mijn kennis en doorlopende ervaring (12 jaar) is mijn doel, zodat je de regie over je eigen welzijn en je omgeving een handje kunt helpen! Je gaat niet alleen uit van de klacht maar ook van wat je ziet. De zorgpremies lopen steeds op en de vergoedingen worden steeds minder vooral als het gaat over “natuurlijk” genezen, dan is zelf ‘weten’ een must!

De cursusinhoud bevat o.a.:

–         Wat zijn celzouten?
–         Hoe werken ze: het energetische principe van celzouten
–         Hoe ontstaan tekorten?
–         De wet van het minimum
–         Verschil in werking homeopathie en biochemie
–         Verschillen in diagnosemethodieken
–         De elementen en de celzouten
–         De stadia van ontgiften en eventuele reacties
–         EHBO, uw huisapotheek met celzouten
–         Dosering en duur van inname
–         Uitleg per celzout nr. 1 t/m 12 en enkele hogere nummers
–         De werking fysiek
–         De werking emotioneel
–         De werking mentaal
–         De gezichtskenmerken bij tekorten
–         De combinaties van de celzouten
–         Voeding en mineralen
–         Celzouten kuren
–         Uitwendige toepassingen
–         Welke producten zijn er verkrijgbaar
–         Literatuuroverzicht
–         Uitgebreide gezichtenbibiliotheek

Wil je je inschrijven of wil je meer weten? Mail me even: info@kleurenlicht.nl 
of laat je telefoonnummer achter en ik bel je altijd terug.