2- daagse cursus Dr. Schüssler celzouttherapie

2-daagse interactieve cursus: 

1. zaterdag 26 oktober en zondag 27 oktober 2019 in Hilversum
    beide dagen 09.30 – 17.30 uur

Investering: € 189,00
incl. koffie/thee, lekkers, cursusmateriaal en certificaat van deelname.
Last minute korting: € 20  vóór 15 oktober 2019

Na aanmelding krijg je de bevestiging en alle gegevens toegestuurd.

De locatie is makkelijk lopend te bereiken (8 minuten) vanaf Hilversum Centraal Station en per auto, gratis te parkeren of in de P-garage. B&B’s  zijn dichtbij beschikbaar, ook accomodatie met de Hotelbon is mogelijk.

De 12 basis celzouten en meer volgens Dr. W.H.Schüssler

Deze interactieve cursus is praktijkgericht en voor iedereen die geïnteresseerd is in zijn eigen gezondheid en welzijn te volgen. Een specifieke vooropleiding is niet nodig. Wat algemene kennis over hoe het menselijk lichaam werkt is wel aan te raden.

Deze laagdrempelige uitgebreide en zeer informatieve cursus met naslagmateriaal is verdeeld over 2 dagen/4 dagdelen en biedt zowel theorie en praktijk

Er wordt ruim tijd besteed aan het oefenen in het herkennen van de mineraalbehoefte d.m.v. de gezichtsanalyse volgens Dr. W.H. Schüssler en met mijn uitgebreide gezichtenbibliotheek.

Je krijgt inzicht en kennis over de12 basis (mineralen) celzouten (ook wel levensstoffen of levenzouten genoemd) plus enkele hogere belangrijke nummers en hoe ze werken op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Gezondheid werkt  altijd op alle gebieden door; alles hangt samen met alles!

Op een prettige en heldere manier wordt de toepassing van de celzouten uitgelegd. Ondersteunt met veel fotobeelden uit de gezichtenbibliotheek zijn deze heel goed zichtbaar op het mediascherm. Door de extra natuurgeneeskundige ‘weetjes’ uit mijn praktijk zijn deze dagen intensief, leerzaam en gezellig! De cursusinhoud vind je onderaan deze pagina.

Neem je gezondheid in eigen regie! Aan het einde van de cursus kun je zelf  het juiste gebruik van de (mineralen) celzouten toepassen én je omgeving adviezen geven. Zo investeer je in kennis voor je eigen gezondheid!

Om iedereen persoonlijke aandacht bij het oefenen te geven en ruimte te houden voor het beantwoorden van vragen is het minimum aantal deelnemers 6 personen en een maximum van 12 personen.

Investering: 2-daagse, cursus is per locatie verschillend  incl. koffie, thee, lekkers, cursusmateriaal en certificaat van deelname. 

Deze dagen zijn altijd gezellig druk en met veel informatieuitwisseling over en weer!

Wil je je aanmelden? Stuur een mailtje naar info@kleurenlicht.nl, je krijgt een bevestiging met de voorwaarden en er wordt een kleine aanbetaling gevraagd.

 

Al een aantal jaren werk ik samen met de leverancier van de kwalitatief hoogwaardige originele verwreven ‘Adler Pharma’ celzouten: www.celzouten.EU
op deze website vind je alle produkten.

Het doorgeven van mijn kennis en doorlopende ervaring (12 jaar) is mijn doel, zodat je de regie over je eigen welzijn kunt nemen en je omgeving een handje kunt helpen! Je gaat niet alleen uit van de klacht maar ook van wat je ziet. De zorgpremies lopen steeds op en de vergoedingen worden steeds minder vooral als het gaat over “natuurlijk” genezen, dan is ‘zelf weten’ een must!

De cursusinhoud bevat o.a.:

–         Wat zijn celzouten?
–         Hoe werken ze: het energetische principe van celzouten
–         Hoe ontstaan tekorten?
–         De wet van het minimum
–         Verschil in werking homeopathie en biochemie
–         Verschillen in diagnosemethodieken
–         De elementen en de celzouten
–         De stadia van ontgiften en eventuele reacties
–         EHBO, uw huisapotheek met celzouten
–         Dosering en duur van inname
–         Uitleg per celzout nr. 1 t/m 12 en enkele hogere nummers
–         De werking fysiek
–         De werking emotioneel
–         De werking mentaal
–         De gezichtskenmerken bij tekorten
–         De combinaties van de celzouten
–         Voeding en mineralen
–         Celzouten kuren
–         Uitwendige toepassingen
–         Welke producten zijn er verkrijgbaar
–         Literatuuroverzicht
–         Uitgebreide gezichtenbibiliotheek

Wil je je inschrijven of wil je meer weten? Mail me even: info@kleurenlicht.nl 
of laat je telefoonnummer achter en ik bel je altijd terug.