Tarieven

Alle sessies gaan per tijdsduur.
Betaling á contant of vooraf via internet bankieren.

* Sessies / Counseling (tot 75 min.)   €  80,00

Bij verminderde draagkracht is tariefoverleg mogelijk.

Indien iemand reeds onder behandeling is bij een GGZ instelling of verslavingsproblemen heeft dit graag vooraf melden.

Ben je verhinderd, bel dan tijdig af. (24 uur tevoren)
Afspraken die niet zijn afgezegd worden in rekening gebracht.

Sessies incl. voor- en nagesprek meestal een uur.

Alle gesprekken/sessies zijn vertrouwelijk. Het is aan jou en voor je eigen verantwoordelijkheid wat jezelf doet met wat er is besproken.
Er is geen sprake van dossiervorming in deze praktijk. Vooraf je bezoek vraag ik meestal om de hulpvraag. Het is belangrijk dat je voor je eerste bezoek de disclaimer, Algemene Voorwaarden, tarieven en de site goed hebt doorgelezen zodat je weet wat mijn werkwijze is. Bij bevestiging van het eerste bezoek zal ik hier naar verwijzen hetzij mondeling hetzij per e-mail. Opname apparatuur is niet toegestaan.

Van alle methodieken kan gezegd worden dat het effect hiervan soms heftig kan zijn en nog doorwerkt, plan dus een rustige agenda daarna.

Bij veranderende gebeurtenissen kan een sessie ondersteunend en rustgevend werken.

Beperkte digitale feedback en een kort telefonisch spreekuur (5 min.) bij vragen over de gehouden sessie van cliënten (alleen als je al cliënt bent) is onderdeel van mijn service. Speelt er iets anders of is er sprake van een nieuwe hulpvraag dan dient er een nieuwe afspraak gemaakt te worden. Conform nieuwe wettelijke richtlijnen kan ik geen vragen beantwoorden zonder een zogenaamd face-to-face contact. (Online advisering dient ingebed te zijn in een reeds bestaande relatie tussen counselor en cliënt)

Lezingen en cursussen op aanvraag.

Vergoedingen

Mijn sessies worden niet door de zorgverzekeraars vergoed. Dat heeft niets met scholing of kwaltieit te maken maar met contractvoorwaarden die worden aangeboden.