2- daagse interactieve cursus Dr. Schüssler celzouttherapie

2-daagse volledige interactieve basiscursus met gezichtsdiagnose: 

Hilversum.

Voorjaar 2024 – 2-daagse volledige cursus HBO niveau.

Vrijdag 12 en zaterdag 13 april 2024.
Gratis parkeren op een mooie lommerrijke locatie. incl. koffie/thee, water, versnaperingen, syllabus en deelnamecertificaat. 

Bereikbaar via openbaar vervoer station: Hilversum Centraal. (Locatie lopend 10 min., per OV – fiets 5 min.)
Na aanmelding krijg je de bevestiging en alle gegevens toegestuurd.

Investering* € 279,00 (niet btw plichtig)incl. Lunch wél zelf meebrengen i.v.m. de vele dieetwensen. Koffie/thee/water/versnaperingen inbegrepen.

Inloop 09.30. Aanvang 10.00 uur tot 17.30 uur. De beschikbare plaatsen worden klein gehouden om iedereen voldoende aandacht te geven. Kennisoverdracht vraagt om verantwoordelijkheid voor de kwaliteit ervan. Opnames zijn niet toegestaan.

* De investeringen verschillen per locatie.


  • De 12 basis celzouten en enkele hogere nummers volgens Dr. W.H.Schüssler
Wilhelm Heinrich Schüßler

Deze interactieve cursus is praktijkgericht en voor iedereen die geïnteresseerd is in zijn eigen gezondheid en welzijn te volgen. Een specifieke vooropleiding is niet nodig. Wat algemene kennis  (MBO) over hoe het menselijk lichaam werkt is noodzakelijk.

Deze laagdrempelige uitgebreide en zeer informatieve cursus met syllabus verdeeld over 2 dagen/4 dagdelen en biedt zowel theorie en praktijk

Er wordt ruim tijd besteed aan het oefenen in het herkennen van de mineraalbehoefte  d.m.v. de gezichtsdiagnose volgens Dr. W.H. Schüssler en a.h.v. mijn uitgebreide gezichtenbibliotheek.

Je krijgt inzicht en kennis over de 12 basis (mineralen) celzouten (ook wel levensstoffen of levenszouten genoemd) plus enkele hogere belangrijke nummers en hoe deze werken op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Gezondheid werkt  altijd op alle gebieden door; alles hangt samen met alles! Ook behandel ik uitgebreid voeding, orthomoleculaire supplementen en de verschillen tussen de diverse celzouten producenten.

Op een prettige en heldere manier wordt de toepassing van de celzouten uitgelegd. Ondersteunt met veel fotobeelden uit de gezichtenbibliotheek zijn deze heel goed zichtbaar op het mediascherm. Door de extra natuurgeneeskundige ‘weetjes’ uit mijn praktijk zijn deze dagen intensief, leerzaam en gezellig! De cursusinhoud vind je onderaan deze pagina.

Neem je gezondheid in eigen regie! Aan het einde van de cursus kun je zelf  het juiste gebruik van de (mineralen) celzouten toepassen én je omgeving adviezen geven. Zo investeer je in kennis voor je eigen gezondheid!

Om iedereen persoonlijke aandacht bij het oefenen te geven en ruimte te houden voor het beantwoorden van vragen is het minimum aantal deelnemers 6 personen en een maximum van 12 personen.

Deze dagen zijn altijd gezellig druk en met veel informatie-uitwisseling over en weer!

Wil je je aanmelden?

Stuur een mailtje naar info@kleurenlicht.nl, je krijgt een bevestiging met de voorwaarden en er wordt een kleine aanbetaling gevraagd een maand voor de cursus.

Het doorgeven van mijn kennis en doorlopende ervaring (16 jaar) is mijn doel, zodat je de regie over je eigen welzijn kunt nemen en je omgeving een handje kunt helpen! Je gaat niet alleen uit van de klacht maar ook van wat je ziet. De zorgpremies lopen steeds op en de vergoedingen worden steeds minder vooral als het gaat over “natuurlijk” genezen, dan is ‘zelf weten’ een must!

De cursusinhoud bevat o.a.:

–         Wat zijn celzouten?
–         Hoe werken ze: het energetische principe van celzouten
–         Hoe ontstaan tekorten?
–         De wet van het minimum
–         Verschil in werking homeopathie en biochemie
–         Verschillen in diagnosemethodieken
–         De elementen en de celzouten
–         De stadia van ontgiften en eventuele reacties
–         EHBO, uw huisapotheek met celzouten
–         Dosering en duur van inname
–         Uitleg per celzout nr. 1 t/m 12 en enkele hogere nummers
–         De werking fysiek
–         De werking emotioneel
–         De werking mentaal
–         De gezichtskenmerken bij tekorten
–         De combinaties van de celzouten
–         Voeding en mineralen
–         Celzouten kuren
–         Uitwendige toepassingen
–         Welke producten zijn er verkrijgbaar
–         Literatuuroverzicht
–         Uitgebreide gezichtenbibliotheek

Wil je je inschrijven of wil je meer weten? Mail me even: info@kleurenlicht.nl 
of laat je telefoonnummer achter en ik bel je altijd terug.