2- daagse cursus Dr. Schüssler celzouttherapie

2-daagse interactieve cursus:

De 12 biochemische minerale celzouten volgens Dr. W.H.Schüssler

 

Deze interactieve cursus is praktijkgericht en voor iedereen die geïnteresseerd is in de eigen gezondheid te volgen. Een specifieke vooropleiding is niet nodig. Enige kennis van de werking van het menselijk lichaam is aan te raden.

 

De laagdrempelige uitgebreide en zeer informatieve workshop met naslagmateriaal is verdeeld over 2 dagen en biedt zowel theorie en praktijk.

Er wordt voldoende tijd besteed aan het oefenen en het herkennen van de mineraalbehoefte d.m.v. de gezichtsanalyse volgens Dr. W.H. Schüssler.

 

 

 

 

Je krijgt inzicht en kennis over 12 basis minerale celzouten (minerale stoffen) plus enkele hogere nummers en hun werking op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Op een prettige en heldere manier wordt de toepassing van de celzouten uitgelegd. Ondersteund met veel fotobeelden uit de gezichtenbibliotheek zijn deze heel goed zichtbaar via een beamer en scherm. Door de extra natuurgeneeskundige ‘weetjes’ uit mijn praktijk zijn deze dagen intensief, leerzaam en gezellig!

Neem je gezondheid in eigen hand! Aan het einde van de cursus kun je zelf voortaan het juiste gebruik van de minerale celzouten toepassen én je omgeving adviezen hierover geven. Zo investeer je in zelfhulpkennis voor je eigen gezondheid!

Om de kwaliteit van persoonlijke aandacht bij het oefenen te garanderen en ruimte te houden voor het beantwoorden van vragen is het minimum aantal deelnemers 6-8 personen en is er een maximum van 12-14 personen.

Investering:  2-daagse, 16-urige cursus op locatie  €180,00  koffie, thee, cursusmateriaal en certificaat van deelname. De locaties zijn meestal in de randstad afhankelijk van het aantal deelnemers en de beschikbaarheid.

Wil je liever bij jou thuis of in je praktijk een cursus organiseren? Dan is er een aantrekkelijke korting voor de gastvrouw.  Minimaal 6 personen. Bel mij dan voor meer informatie 06-22.53.53.86 of mail mij  info@kleurenlicht.nl

Zie de voor de data en locaties onze agenda

 

Leverancier van de kwalitatief hoogwaardige originele verwreven ‘Adler Pharma’ celzouten is www.celzouten.EU, tel.: 050 -2110715  wij zijn van mening dat het doorgeven van kennis t.b.v. zelfzorg in deze tijden van bezuiniging en verzwaring van de zorgpremies onontbeerlijk is!

De cursusinhoud bevat o.a.:

-         Wat zijn celzouten?
-         Hoe werken ze: het energetische principe van celzouten
-         Hoe ontstaan tekorten?
-         De wet van het minimum
-         Verschil in werking homeopathie en biochemie
-         Verschillen in diagnosemethodieken
-         De elementen en de celzouten
-         De stadia van ontgiften en eventuele reacties
-         EHBO, uw huisapotheek met celzouten
-         Dosering en duur van inname
-         Uitleg per celzout nr. 1 t/m 12 en enkele hogere nummers
-         De werking fysiek
-         De werking emotioneel
-         De werking mentaal
-         De gezichtskenmerken bij tekorten
-         De combinaties van de celzouten
-         Voeding en mineralen
-         Celzouten kuren
-         Uitwendige toepassingen
-         Welke producten zijn er verkrijgbaar
-         Literatuuroverzicht

Voor aanmeldingen en vragen kunt u tijdens werkdagen en kantooruren
bellen op: 035-6248313 of via e-mail info@kleurenlicht.nl